Deur aan deur

Hand in hand voor meer zekerheid

De fondsenwervingsfirma Pepperminds  (www.pepperminds.be) en Child Focus werken samen. Pepperminds rekruteert studenten die ze samen met Child Focus opleidt tot fondsenwervers voor deur-aan-deur acties. Daar vragen ze u dan om onze organisatie te steunen, best maandelijks.

Het doel om kleine maandelijkse giften in te schrijven is om een diversifiëring van onze inkomsten te creëren. De maandelijkse kleine gift stelt Child Focus in staat om haar opdracht professioneel, onafhankelijk te blijven uitvoeren en om financieel op lange termijn te kunnen plannen. Deze solidariteit van kleine giftjes maakt een grote zekerheid.

Hoe werkt het?

Mensen worden op een tablet ingeschreven en ontvangen in hun mailbox een ‘dubbeltje’ van hun mandaat. Het is dus belangrijk op het moment van inschrijving uw e-mailadres op te geven. Eens ingeschreven hoeft u niet meer langs de bank te gaan, wij doen het nodige. Het is de bedoeling dat wij op lange termijn op u kunnen rekenen zodat wij onze toekomstplannen kunnen doorvoeren.

Controleer zelf!

Ter controle of de juiste fondsenwerver aan u deur heeft geklopt: Het rekeningnummer op het formulier is BE40 3630 4929 7763.

U steunt liefst éénmalig?

Wenst u toch liever éénmalig te steunen? Dan is de deur-aan-deur campagne niet de juiste weg maar kan u beter een gift doen op BE19 3101 2229 9912. De door ons betaalde studenten krijgen duidelijke instructies over maandelijkse steun en niet over het inschrijven van een éénmalige gift. Een termijn afspreken met de werver is niet mogelijk en wordt niet aanvaard.

U hebt u ingeschreven maar kunt u SEPA-domiciliering niet voortzetten?

Bel naar 02/475.44.36 of stuur een e-mail naar service@childfocus.org met de volgende gegevens:

-          Datum en plaats van inschrijving

-          Naam

-          Volledig adres en telefoonnummer

-          Unieke mandaatreferte (combinaties van cijfers en letters)

-          Reden van stopzetting

 

Hartelijk bedankt voor uw steun! Uw gift maakt het verschil!

© 2019 Child Focus | Houba - de Strooperlaan 292 | B-1020 Brussel | BE19 3101 2229 9912